Välj sida

Apotekaren hyllar succémetoden Biteaway

mygga biteaway

Apotekaren hyllar succémetoden: ”rekommenderar den till alla”

Problem med irriterande insektsbett? Glöm kemiska salvor eller ineffektiva huskurer – nu finns ett smartare sätt att bli kvitt klådan. Biteaway lindrar besvären efter bara några sekunders behandling.
– Jag känner stort förtroende för Bite Away och rekommenderar den till alla som har problem med kliande myggbett, säger apotekaren Dan Magnusson.

I och med att Bite Away bara använder värme för att behandla klådan kan den användas av alla. Behandlingen passar såväl gravida som äldre och barn, och till skillnad från salvor och behandlingsmedel kan den användas obegränsat utan att förlora sin funktion. – Jag ser det som ett självklart val i första hjälpen-lådan. Jag brukade rekommendera receptfri salva men numera är Bite Away mitt första alternativ, säger Dan Magnusson. Den som vill njuta av sommaren fullt ut – utan irriterande insektsbett – kan klicka på länken här under. Då kan man beställa hem Bite Away helt fraktfritt redan idag – och får dessutom 50 kronor rabatt.

Sommaren har äntligen kommit till våra breddgrader. Men det innebär också att vi utsätts för insektsbett, något som kan vara väldigt irriterande och ibland även smärtsamt. För den som inte vill låta myggbetten förstöra sommaren kommer nu glada nyheter – när det elektroniska hjälpmedlet Bite Away lanseras i Sverige.

– Den största fördelen med Bite Away är att den är kemikaliefri och inte kan skapa några allergiska reaktioner eller annat som går in i blodet, säger Dan Magnusson.

Bite Away har redan tagit de tyska och australiensiska marknaderna med storm. I ett så pass mygg-tätt land som Australien används den väldigt flitigt och nu är det alltså svenskarnas tur att upptäcka fördelarna med produkten.

– Det är en oerhört prisvärd behandling för att bli fri från klåda, smärta och svullnader från bett och stick, säger Dan Magnusson.

I och med att Bite Away bara använder värme för att behandla klådan kan den användas av alla. Behandlingen passar såväl gravida som äldre och barn, och till skillnad från salvor och behandlingsmedel kan den användas obegränsat utan att förlora sin funktion.

– Jag ser det som ett självklart val i första hjälpen-lådan. Jag brukade rekommendera receptfri salva men numera är Bite Away mitt första alternativ, säger Dan Magnusson.

Den som vill njuta av sommaren fullt ut – utan irriterande insektsbett – kan klicka på länken här under. Då kan man beställa hem Bite Away helt fraktfritt redan idag – och får dessutom 50 kronor rabatt.

Är du redo för en myggfri sommar? Klicka här för att beställa Bite Away redan idag – just nu får man dessutom 50 kronor rabatt.

Slipp klådan

Mia, 49, blev kvitt mardrömsklådan

Mia, hade länge stora problem med kliande myggbett. Trots att hon testat olika salvor och krämer var det inget som hjälpte – då vände allt när hon testade Bite Away.

blev av mardrömsklådan