Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Våga ta utmaningarna

Återigen testas vi av omständigheter som vi inte kan styra, då är vi där united och visar vår kraft! När världsbilden blir orolig och även vår egen frihet hotas då visar vi människor vår styrka med att ställa upp för varandra och engagerar oss på ett sätt som verkligen berör mig på djupet. Vi behöver inte hjälpa på samma sätt men att vara delaktig i något större en (själv) är det som präglat min världsbild.

Min vardag har fyllts med en hel del träning och dans, varit ute på dansgolvet själv i tv sändning så det har blivit att ta till lite extra träning. Inte nog med att jag tränat dans men det har blivit sångövning för att utmana mig själv lite extra

Likt många tjejer, som nått en ålder där vi är bekväma i vårt eget skinn så önskar jag att man kunde pratat till sitt 20 åriga jag och sagt, bara VÅGA ta utmaningarna och se dig själv på mindre allvar och våga göra fel för det är då man hittar parametrar för vem man är och vad som är viktigt för mig.

Att göra fel är kanske inte rätt uttryck utan låt mig säga mindre kloka beslut men det ger en den livserfarenhet som gör en stark senare på resan.

Nu börjar det dra ihop sig till sommar och segling och min stora dröm är att kunna vara mer delaktig i processen ute på havet så det blev att boka in ett förarbevis för att ha bättre koll på navigering på havet. Att segla är fantastisk bra träning och eftersom jag gillar att va fysiskt aktiv är detta och Golf mitt stora sommarintresse. Låt oss hoppas på en bättre sommar, släppa oron för det som kan vara överhängande och se till att va aktiva för det ger hjärnan bästa förutsättningarna för en mer harmonisk och balanserad livsstil.

LIFE IS WHAT WE MAKE IT!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This