Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Underbara sommar

Sommar o sol, allas förväntningar är på topp! VAD BETYDER DÅ DETTA??
Jo för mig och många andra blir det en hel del som sätts på spel om det nu ösregnar hemma eller om man investerat i semester på någon magisk ort som inte levererar. I år beslutade jag att ta vara på de 2 viktigaste ingredienserna i sommaren – tiden, familj och vänner!
Ja visst låter det lite klyschigt men hur många av oss blir inte stressade av dåligt väder, sena flyg och alla som ställer in eller bara uteblir när man planerat för fest.

Jag tog tag i kaptens kepsen och valde att skapa den bästa sommaren jag kunde! Jag drog med familjen på lite powerwalks oavsett väder, vi tävlar i Krocket, golf och schack för att inte bli allt för försoffade.
Tog långa härliga promenader i närområden och gjorde korta dagsturer för att upptäcka vårt vackra Skåne!

Att hitta lugnet är viktigt, läsning har stått högt på den listan, poddar är inget för mig då ord i en bok ger en känsla och en förståelse för både författare och budskap. Mina favoriter i sommar är Björn Natthiko,
`Jag kan ha fel` samt en lokal bok om en man som seglat runt världen och som jag i min barndom fick chansen att lära känna. Kurt Björklund -EN ANNORLUNDA VÄRLDSOMSEGLARE! Har besökt Råå museum för massa historia om mitt kära Råå!

Inget gör sommaren bra mer än vi, njut av dagen hitta solstrålarna och glöm inte lite vardagsträning för kropp o knopp!!

Soliga hälsningar!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This