Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Träning och danshöst på högsta nivå!

Samlat på mig en hel del härliga träningsresor som flyttats under pandemin så hösten har blivit en träning och danshöst på högsta nivå! Otroligt kul att vara i gång och många dörrar öppnats igen för våra liv att berikas med umgänge, träning och rent härligt häng med familj och vänner.

Jag startade hösten med undervisning på min dans/träningsakademi. Inom kort hoppade jag på flyg ned till Grekland och träningsresa 1, SIVOTA en härlig fiskeby på en bergssluttning med ett landskap som var förtrollande. Förutom all träning vi gjorde så testade vi nya saker som kajak, dadelboard och sup!

 Jag gav mig ut för att för första gången i livet prova vattenskidor! Man kan inte uppmuntra till mod och inspirera till att testa nytt om man inte kan stå för det så OFF I WENT!

Inget i livet är man helt förberedd på så att fånga dagen (klichéartat som ordet är) så är det förvånande hur man kan bli stark av att bara klara komma upp på ett par vattenskidor! Ha ha!

Jag hängde med människor med helt olika livs resor och att få höra andras utmaningar och frälsningar gör att man kommer närmare livet och man inser vilken betydelse HÄLSA har för alla i alla situationer. Det som är återkommande och starkast är oftast det som påverkat människor av fysisk eller psykisk ohälsa. Vi vet inte allt och kan inte allt men att leva här och nu är det som jag i alla möten upplevt som en rödtråd.

En TACKSAMHET för livet helt enkelt!

Resor som efterföljde blev till Kreta och avslutningsvis till fina Varbergs kusthotell på träning och spa resa över 3 dagar. Testade tångtvagning och tränade med min kollega David Watson m.fl. Vädret blev inte så varmt och inbjudande som mina tidigare resor men sällskapet och energin lös upp stämningen!

Mellan varven och resorna inser jag hur viktigt det är med återhämtning och vila för kropp och själ, intryck och engagemang tar energi som alltid inte är synbar eller som man känner av först.

Glyc Boost och Glyc Active har varit till stor hjälp för att återfinna balans i kroppen.

Nu är jag tillbaka med min familj och jag ser fram emot lite lugn och ev. lite vandringar i skog och mark och förhoppningsvis lite padel utmaningar med sonen och resten av gänget. Tävlingarna har också dragit igång för våra tävlingsdansare inom 10-dans så nu har också domaruppdrag från Riksidrottsförbundet trillat in.

Känns som en fin senhöst med familj och massa dans!

Möten och samtal med människor ger så mycket, så ta nu chansen att umgås och krydda livet med nya bekantskaper!!

Glöm inte att hålla dig inspirerad av att titta på våra avsnitt på YouTube!
WILSON PRATAR HÄLSA

Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This