Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Sommarträning är BÄST!

Även om inte solen har anmält sig helt så är det liv i allt och alla nu! Dagarna drar oftast i gång med powerwalk, för mig handlar det inte om en promenad (vilket också är skönt) men något som höjer pulse och som oftast erbjuder olika terräng just för att stärka vrister och fötter samtidigt som jag får massa friskluft.

Drar ofta med mig en handduk på promenaden eller en tröja så jag kan komma i gång med rörelse och släppa på stelhet i skuldror och övre  ryggmusklerna. Testa själv, garanterar en förbättring på 8-10 dagar. 2 rörelser ca 10 -15 gånger varje övning x 2 repetitioner, se bild.

Magmusklerna måste få kärlek ett par gånger i veckan (minst), De inre (transversus abdominis) hjälper din hållning och ser till att ryggen mår bra. Jag kör ibland klassiska situps men för att variera hittar jag en
bänk eller sten och köra crunches med bena, dvs att bena dras upp mot bål och bröstkorg samtidigt som man håller balansen, börja med stöd från armarna men släpp och jobba med armar från sida till sida när du är redo. Superträning för bål, rygg , sidor och kul att utmana sig själv med balansen. Sommaren skall njutas på alla sätt och detta är mitt sätt att starta en bra dag.

Sommarmaten är bra för själen! Jag väljer lätt mat på sommaren, det är så skönt att inte känna sig för tung i kroppen när värmen slår på. Det är ju säsong för de allra bästa grönsaker och frukter så Jag försöker verkligen ta till mig av recept och bra ideer från mina Australiensiska vänner som ofta kommer med härliga fräscha förslag från Down Under! Passar på att önska en fin sommar, och glöm inte att hålla kroppen igång och gör som jag ta Glyc Boost eller Glyc Active då återhämtar jag mig som bäst efter träning och friluftslivet!

Glad Sommar!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This