Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

På gång på allvar

Efter att komma i gång igen efter pandemin och Nya året så sätta jag nya viktiga mål för företag och för mig som person. Känner att jag är i gång igen på allvar!

”Lying low” Ta det lugnt funkar kanske inte för alla även om det är det nya levnadssättet. Energi och glädje fyller mina reserver alla dagar, och att leta efter det i livet är min mission! Våren är alltid fyllt av resor och nya bekantskaper och det är en spännande tid! Lyckats dra på mig en knäskada beroende på överbelastning, mycket av min tid har handlat om rehabilitering och återhämtning. Medicinsk laser, rehab och Glyc Boost har alla varit med och bidragit till att jag är tillbaka på dansgolvet igen.

Att underhålla kroppen och ge kroppen bästa förutsättningar handlar för mig om att vara lyhörd för kroppens signaler. Hur känns kroppen? Vad kan jag göra? Det finns mycket man själv kan bidra med i vardagen när det gäller välmående. Mina knän är mitt redskap, ett konstnärligt redskap som är viktigt att hålla funktionellt och hållbart.

Vårens spänning är delad mellan jobbet i Stockholm och nya utmaningen Golf! Dans är ju en självklarhet vad det gäller träning och  senaste åren har tennis och padel tagit mycket av träningstiden, något nytt och lockande av lugn och natur har engagerat kropp o knopp – GOLF.

Älskar att utmana mig själv, att få träna o umgås med familj och vänner tar mer och mer plats! Skall spela första golfturneringen i september och planerar för padel turnering i sommar i Helsingborg. 

Att hitta kul träningsformer är viktigast för att komma igång!

GLYC Active är alltid med och hjälper kroppen när träningen är intensiv och återhämtning är viktigt.

Snart delas ett av mitt livs största utmaningar på TV, resa över Atlanen!!! Inget kan förbereda en för naturens makter!

Stay happy, healthy and safe!
Happy sailing!!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This