Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Nu skyndar Våren!

Efterlängtade naturliga D-vitaminer som sköljer oss är så välkomna just nu! En liten skidresa med familjen piggade upp och satte igång kroppen på alla sätt. Den friska luften och det soliga backarna gav nya hormonkickar till kroppen och sinnet blev fyllt med nyvunnen energi.

Provade längdåkning för första gången sedan barnsben och oj vad det gjorde ont! Kände  mig som Bambi på hal is och med backar som avslutades i snabb vänstersväng gjorde att man plogade upp nytt spår rakt ut i naturen sedan en icke så graciös landning på en redan blåslagen bakdel. Nej, jag gillar de lite bredare slalomskidorna och tack vare år av att studerat Ingemar och Anja så har man lite feeling.(tycker man själv). Har aldrig känt så stor glädje av min GLYC Active som jag gjorde just på denna resa.

STOR SPÄNNING INFÖR VÅR TALK SHOW!

I många år har jag velat ha min egen TALK SHOW, nuuuuu äntligen skall jag programleda med varma underbara gäster i soffan. Nu skall jag ta min passion inom hälsa, välmående träning och kost till en talkshow som berör alla. Vi har bjudit in folkkära svenska profiler och experter att sitta ner och dela sina erfarenheter inom allt ifrån hälsa och träning till matinspiration och livsmanus. Vill du hänga med på resan så hittar du talkshowen ”Wilson pratar hälsa” här !!!❤️💃

Första gästen ut va underbara Laila Adele, hon delar med sig av vad som får henne att må bra och hur hennes musikal dröm har tagit henne från tv rummet hemma med familjen då Diana Ross bländade henne, till vägen genom Melodifestivalen och egna konserter till hennes nu långa Musikal karriär. Hon bjöd oss på skönsång direkt från Lejonkungens Theme sång som hon gjort för Walt Disney.

Nästa gäst blev härliga, bubblande Johanna Lind Bagge! Gift med Musiker och Idol kändisen Anders Bagge. Johanna delar tips på skönhet och berättade om sin resa till Fröken Sverige och Miss Universum. Vad som är skönhet för henne och hur ens tankar kring just skönhet förändras med åren. Hon delar också med sig av hennes livspussel och hur hon får bitarna på plats.
Jag är så stolt över vår film crew och härliga gäng bakom kamerorna.

Två nya program är inspelade och ni skall får träffa 2 härliga profiler – en som är matkonstnär och kock och en som spelat Hockey i NHL men som hittat hem till Sverige och brinner för träning och att coacha nya adepter.

För mig börjar just nu årets mest utmanande tid, långa pendelresor till Stockholm och med fortsatt fullt schema på dansskolan är det så viktigt att prioritera dagligen och inte känna skuld i de små dammkornen eller den lite lätt växande tvättkorgen. Jag laddar upp med GLYC Sharp och försöker hålla huvet kallt för oavsett lite extra stress i perioder så älskar jag vad jag gör och gänget jag gör det med!!!

Varmaste vårkramarna från Skåne!!

Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This