Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Mina utmaningar

Välkommen 2022! Tack 2021 för många nya insikter och många nya lärdomar! Rent krasst så har det pendlat mellan fantastiska ögonblick till mycket oro och en känsla av tappad kontroll. En känsla att jag inte har makten eller möjligheten att påverka saker har speglats under perioder för mig.

Då är det extra viktigt att leta efter allt jag är TACKSAMMA för.

  • Tacksam för den styrka som insikten fört med sig, de nya mod som kommer med att våga möta världen utan skyddsnät.
  • Tacksam för min familj som trots många prövningar under året har stöttat och uppmuntrat varandra på alla plan.
  • Tacksam och för de möjligheter som kommit min väg som både utmanar och som testar men som också öppnat nya dörrar.

Har sagt det tidigare och gör det igen livet skall följa ett EKG, (oväntade både toppar och dalar) då uppskattar vi kanske just LIVET lite mer.

Någon klok skrev OLD WAYS WON´T OPEN NEW DOORS…

Så nu tar jag tjuren vid hornen och ger mig ut på äventyr både jobbmässigt och privat. Jag har fått chansen att utmana mig själv och med familjen support kommer jag(förhoppningsvis) att skapa minnen för livet. Dans och träning har alltid funnits som drivkraft och min Academy i Helsingborg kommer att leva kvar men i år har jag beslutat att checka av delar av min BUCKET LIST.

  • 2021  lyckades jag med några, det blev GRÖNT KORT så jag  kan spela golf med familjen.
  • Drömmen att testa åka vattenskidor fick jag också tickat av på önskelistan.
  • Utbildning i SOMA MOVE och att återigen få stå som domare på dansgolvet efter pandemin som krävde 16 månaders ned stängning av vår tävlingsform 10-dans.

Att ha ett jobb man tycker om ger också extra näring till kropp o själ så vårens jobb som jag tycker är fantastiskt kul börjar redan skapa glädje och energi!

Årets KOST resa är att försöka med 2-3 kortare fast perioder och att öka intag av grönsaker och rawfood. RAW food har gett bra resutat på energin och jag har lovat mig själv att träna på att vila mer frekvent. Vila är underskattat , när vi stänger av huvudet och får chans till att samla tankar och ge kroppen en paus står vi mycket stadigare.

Kosttillskotten GLYC SHARP och ACTIVE är ett bra sätt att hålla kroppen i balans och framförallt för att inte tappa den styrka man redan har.

Jag vill göra vad jag kan för att kroppen skall hålla så länge som möjligt. Jag har ju en lång BUCKETLIST!!

NU KÖR VI 2022 VÄNNER! Låt oss kasta loss och se vart vinden tar oss!

Varma Januari hälsningar!

Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This