Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Min värld har alltid varit full av fysisk aktivitet

Min värld har alltid varit full av fysisk aktivitet. Det har varit allt från Dans träning, undervisning till föreläsningar och domaruppdrag. Min egen träning ,tennis och padel och fyspass på min akademi.

Just nu har det som varit min värld och vardag blivit påverkad som så mycket annat och för så många andra. Jag har då grävt upp en helt ny kunskap eller snarare gräver upp en ny kunskap som är en digital värld som kräver nya lärdomar och ett helt nytt sätt att förmedla det jag brinner för.

Nu är jag inget digitalt proffs på lång sikt men med tålamod en mina dagliga Glyc Sharp så är jag något närmre målet. Nu bedömer vi danstävlingar digitalt undervisar från våra akademier digitalt och föreläser om motivation Över datorer på samma sätt som vi har möten och skolundervisning. Jag kommer att välja tillbaka till de personliga mötena och mitt invanda sätt så snart det känns bra för samhället men är otroligt tacksam för allt jag lärt mig under denna period.

Dagliga promenader boostar med D vitamin och när kylan kryper på är jag tacksam för mina Glyc Boost som hjälper mina leder med smidighet och rörlighet. Höstens färger ger en sådan kick för själen så det är ett måste med vandring, Power Walks och löprundor. Jag kastar mig åter in i den digitala världen och passar på att önska en härlig första advent!

Stay Happy, Stay Healthy, Stay Strong!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This