Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Min passion och mitt driv

Välkommen till mitt första blogginlägg här hos Octean! Mitt namn är Ann Wilson och jag vill dela med mig av min passion, mitt driv och mina verktyg till en positiv och hälsosam vardag, och min resa genom livet. Ett spännande och förlåtande liv som gått hand i hand med DANS.

Efter ett samtal med Pia från Octean så insåg jag snart hur vår målsättning och vision var dem samma. Samarbetet med Octean flätar ihop den yttre och inre påverkan på vår fysiska och psykiska hälsa. Att dela med mig av mina vardags tips och enkla redskap för hemma genom dans och träning hoppas jag skall ge er den motivation och positiva energi som krävs för att leva i nuet!

Att träning och dans stärker din kropp och knopp är sedan gammalt känt, helt från Indianernas soldans till soldaternas jitterbug under 2:a världskriget. Det var ett sätt att förena stammen och skapa en stark gemenskap. Det gav en ”feelgood” känsla i samhället och gav människorna styrka. Enligt forskningen har dans en stor effekt när det gäller fysisk- och psykisk hälsa. Koncentrationsförmågan ökar och många hormoner utsöndras vid harmonin av rörelse kopplat till musik.

Jag vill kunna erbjuda en träningsform genom dans som är bred nog att nå alla åldrar från 2-102 år, som erbjuder glädje och energi till både par och singlar. Dans är ett universellt språk som delas av alla på jorden men har olika uttryck precis som dialekterna i vårt avlånga land.

Ann Wilson halsoresa

På samma sätt som jag vill dela min passion för dans i alla former så ser jag Octeans mål att ge ett kosttillskott som kan användas i olika åldrar och för olika målsättning. Jag ser Octean som en samarbetspartner inom hälsa och egenvård. Jag tror på att stärka kroppen inifrån, genom bra kosthållning, rörelse och kompletterande kosttillskott.

Nu vill jag dela med mig av några enkla vardagstips;

Man kan säga att det kan funka i en perfekt värld men vem skapar våra liv?? Ja just det vi, jag och du!!

När jag tyckte som mest synd om mig själv och utmattning var ett faktum lärde jag mig den mest värdefulla läxa!! LEV och gör det väl! Ta hand om dig på in och utsida!

Mer tips och inlägg kommer snart!

Varmaste hälsningar Ann
HAPPY DANCING!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This