Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Ann Wilson

Månaden med stort M

Mars är månaden med stort M i min kalender 2020.
Har laddat med Sharp för att hålla huvet kallt och kalendern under kontroll.

Kickstartade månaden med en underbar skidresa till vackra Trysil i Norge. Med allt för skidåkning och återhämtning i bagaget. Det va 30 år sedan sist jag hade skidor på och det var lite osäkert och med lite rädsla jag tacklade första backen. Efter 3 dagar va jag helt frälst igen, har bara en gång tidigare åkt utför så det va fysiskt krävande men med väskan fylld av Boost och Active (Glyc) så va återhämtningen snabb 😊

Ann Wilson Lets Dance

Precis hemkommen från Trysil var det på flyg till Stockholm och pressträff för Lets Dance. Fantastiskt att återigen få hänga med dessa underbara människor, allt från produktion till dansare, deltagare (kändisar) och mina härliga Jury-kolleger. Dagen var hektisk men galet kul, direkt flyg hem igen och på språng till dansskolan.

2 fina dagar med fotografering för tidningar och intervjuer följdes av några stentuffa dagar med tennisträning innan jobbet på dansskolan. Glyc Active är med varje dag för att hjälpa med den fysiska återhämtningen och Glyc Boost gör exakt vad som den heter BOOOOOSTAR!

Redan i tidig ålder har jag varit aktiv och då jag växte upp fanns inte begreppet ADHD så utspritt. Jag är övertygad om att det finns någon bokstavskombination kopplat till mitt namn men det är nog det som också gett mig en enorm aptit på livet. Och stor tacksamhet över allt jag fått uppleva. I mitt fall var det nog mer att jag fick lära mig leva med min energi och den nyfikenhet på livet som jag har medfött.

Ann Wilson dansstudio

Nu stundar vår premiär av Lets Dance 20/3, dansskolan är mitt i terminen och elever som tävlar i Sverige och ja Världen. Månaden avslutas med en del föreläsningar i Skåne , den sista 28/3 på Hemma plan i Helsingborg. Ny HälsoBoost är också i planering!

Varmaste hälsningar Ann
HAPPY DANCING!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ann Wilson ambassadör GLYC

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 52 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 16 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Ann Wilson ambassadör GLYC

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This