Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Ann_wilson

Livet har tagit en ny riktning för oss alla!

Att den generationen som byggt upp vårt fantastiska samhälle och gett oss bra och stabila förutsättningar är nu de som är mest utsatta och mest känsliga. Tankar man tidigare förlitats sig till blev på några veckor ifrågasatta! Då handlar det om att göra kloka val och ta kloka beslut.

Jag fick en väldigt stark känsla av att lägga fokus på vad jag kan förändra och påverka och släppa det andra för att förbli välmående. Det är klart att när vi inte kan påverka vinden vid en seglats kan vi alltid vända seglet.

Att välja mat och kosttillskott som ökar ditt immunförsvar och hålla kroppen och knoppen aktiv för att förebygga både oro, stress och dålig fysisk kondition, är bästa sättet till att ta kontroll.

Glyc Sharp och Glyc Boost har definitivt varit med och bidragit till välmående.

Min vardag blev förändrad från dans och fysdanspass på min dansskola Ann Wilson Dance och Fitness Academy, till att försöka tillgodo se unga tävingsdans elever som måste sporras och mina Latin Fitness Elever som nu blev oroliga och inte vågade mötas i danslokalen.

Träning och att ta hand om familjen blev det stora Mantrat för April.

April är månaden för eftertanke , reflektion och en massa GUMPTION!
Det som varit stort för mig är att man måste tänka utanför boxen och vara kreativ i både företagande och skapa nya förutsättningar. Nu har jag kastat in mig i kreativitet och skapar lite nya smycke ideer och lite roliga utmaningar för att hålla uppe den kreativa sidan i dessa tuffa tider. Att jobba med det man älskar och engagera sig i är en stor gåva.

Låt oss gemensamt möta både dagen och andra människor med ett leende så har vi bidragit med lite energi o kraft!!

Stay Happy and Healthy Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ann Wilson ambassadör GLYC

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 52 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 16 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Ann Wilson ambassadör GLYC

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This