Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Full fart och utan livlina

Nya orden är; laying low eller våga säg nej… Helt plötsligt efter 2 år med restriktioner och oro Ingen har egentligen vetat påverkan av denna pandemin, efter denna ovisshet så byggs ny trend av att sänka tempot över hela välden. Det är alltså INTE bra att boka in jobb, lägga massa jobb bilder på insta eller tacka JA till alla jobb och utmaningar som kommer din väg?!?

Precis när alla restriktioner släpps och vi känner pulsen igen så är det trendigt att chilla!

Visst är Livet helt underbart med alla svängningar men hur hanterar man dem?
Jag beslöt mig för att korsa ATLANTEN i 3 veckor.

En bucketlist och en dröm med många frågetecken. Jag har lärt mig en sak under min resa och det är att inte ta något för givet och även att ha respekt för allt i naturen. Min inre resa och utmaning är det som kommer prägla min vår.

Glamour ena dagen och kämpa för livet i okänt vatten den nästa. Att vara FÖLJSAM i alla lägen och använda det du har tillgängligt för det bästa välmåendet är min nyckel.

Laying low och Våga säg nej i all ära men jag VILL leva livet och tar ansvar för ett liv med fart. För mig handlar allt om samma som min IDROTTS KARRIÄR. Var förbered, följsam och ta ansvar!

Du kan som jag säger aldrig ha facit eller veta exakt hur det blir I ALLA LÄGEN. Jag förbereder med MAT, SÖMN OCH KOSTTILLSKOTT. Vänder vinden måste jag anpassa kurs och segel. Har jag valt resan så tar jag ansvar för min del av den.

Vilken magisk gåva att få känna sig levande!

LIFE IS WHAT WE MAKE IT!
Happy sailing!!
Kram Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This