Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Från Kaos till Klarhet!

Året vi kommer att förvalta allt som trots allt är positivt med livet.

Året startade för mig med en stark trygghet i att allt det tuffa vi alla går igenom stod vi inte ensamma i, nej vi har blivit starkare tillsammans. Vår empati, medmänsklighet och respekt har lyft oss människor till ännu högre nivåer på många sett. Våra barn är nu de som vi skall ge extra trygghet och värme till för de skall så småningom föra oss vidare in i den nya tiden!

För mig själv har jag upplevt oro, stress och mycket som påverkade min vardag. Mina dagliga intag av 2 Glyc Sharp vid frukost ökade jag i perioder till 3 och ibland 4 om dagen, de hjälpte mig att hantera stress och oro även Glyc Boost var med och lyfte välmåendet. Kärleken till familjen och stödet vi delat och turen att i liten skala trots allt kunnat jobba har hjälpt. Så glad att jag på något sätt fått bidra med pepp och träning som är så viktigt i orostider då våra stresshormon är med och skapar oförutsedd påverkan på vardagen.

Våra enkla tips,

  • Vi har spelat padel, promenerat och tränat för att hitta balans och de gamla goda brädspelen har dammats av och vi har skruvat upp vinnarskallarna! I min familj finns det många sådana så det har varit högt i taket.
  • Mina fantastiska föräldrar är de som lärt mig att livet blir vad vi gör det till, de har skapat nya sett att umgås och de tar dagliga turer med bilen för att komma ut och inte mista sin frihet. Det finns ett stort värde i att bara köra ut i naturen rulla ned fönstret och andas. Vi är generationen med styrka och måste göra det bästa för att respektera de äldre och trygga det yngre. Vår styrka och klokhet behövs nu mer än någonsin så medvetna val är vägen till ett bra 2021! ( Tänker jag)

Mycket spännande står på mitt schema inför våren och kan teesa om vår NYA Talk Show, en resa med våra gäster om deras Livsmanus och deras bästa hälsotips! Det får du bara inte missa!

Happiness is an inside job!

Kram Ann

1 reaktion på ”Från Kaos till Klarhet!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This