Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Fantastiska svenska sommar

Den svenska sommaren har varit helt fantastisk! Sedan min barndom har jag rest ut till lilla ön Ven mellan Sverige och Danmark och i år har det blivit en stor turistattraktion för både svenskar och danskar. Min son tog studenten på ön för något år sedan och jag själv har varit på alla badstränder runt ön.

Det är något helt speciellt att se hur de bevarar allt det gamla som ger ryggrad och kultur till ön men är innovativa och använder nytänkt för att locka yngre generationer och nya besökare till ön. Återhämtningen här har gått ut på att vila kroppen och sinnet.

Under våren har jag varit kluven över önskan att sätta nya mål och nya utmaningar i förhållande till att hitta ett lugn i vardagen och vara mer i förvaltningsprocessen av livet. Ibland kan jag förundras över just varför man är sökande i lägen när man har de största och viktigaste i livet just framför sig.

Min tanke har nog landat i att det är ålders betingat men även att man ibland inte ser vad som finns just här och nu. Att vara sökande för mig har kommit från min idrottsliga karriär att alltid kunna förbättra och pressa sig själv, som entreprenör har det kanske bara varit positivt och hjälpt att driva framåt inom mitt företagsområde.

Idag handlar det mer om HÅLLBARHET inom allt. Vi är alla på olika platser i livet och behöver olika saker men det jag upplever är att mitt liv skall kännas i balans och harmoni då flödar kreativitet, förståelse och en massa energi. En balansgång värd att söka i mina ögon!

Wilson pratar hälsa 

Fantastiska gäster i min Talkshow som inspirerar och delar både högt och lågt men samtidigt hjälper de oss att ställa frågor. Jag upplever inlevelsen i deras ord gör att man gärna vill forska i sitt eget tankemönster och ställa fler frågor till omgivningen för att bli klokare och mer följsam.

Vi är som jag sagt kaptener över våra liv, ibland måste vi ändra kurs, följa vind och strömmar men en sak är säker livet är ett stort äventyr som jag mer än gärna forskar vidare i!!!! Ni hittar alla avsnitt här!

Ha en fantastisk avslutning på sommaren vart ni nu än är i vårt vackra Sverige!

Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This