Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Ann Wilson

Under våren tog jag och min pojkvän beslutet att utforska Sverige från havet. Sveriges hamnar och natur kan man aldrig få nog av och vädret på vår resa var i stil med medelhavet.

Vi drog från Helsingborg och ned runt Falsterbo och upp mot Hanö bukten och Oxelösund. Vissa dagar seglade vi bara några timmar andra blev det 15timmars pass. Vi stannade till vid fantastiska pärlor som Kristianopel, Figeholm, Arkösund och vår fina skärgård runt Stockholm. Den fysiskt tuffa delen av resan var Göta kanal och Trollhätte-kanalen.

Ann Wilson

Träning är viktigt i mitt liv så när det begavs tid och möjlighet tog vi powerwalks och korta träningspass men kanalslussning var ett träningspass som gav resultat. I strålande sol och inför hejande åskådare guidade vi båten upp o ned 64 slussar och med hennes 18 ton fick man använda alla muskler som fanns. Man kunde vinscha upp båten vilket många gjorde men i brist på träning tyckte vi detta var ett tillfälle att inte missa, haha… Vi startade våra dagar med Glyc Boost för att klara det aktiva segellivet och bygga upp kroppen för alla påfrestningar.

Ann Wilson

Delen av resan som gav tid för reflektion och tanke kring livet och den rådande pandemin som påverkar oss, var då vi korsade Vättern o Vänern. Det blåste upp ordentligt och vår resa över sjöarna kantrades av oro och konstant omplanering pga. väder o vind. Tacksamhet över att vi hade val, att det fanns lösningar och att oron lättade då man kl. 01.30 äntligen hittade en plats att lägga till. Min reflektion av hur man ibland måste rida ut stormen i olika situationer och att det inte finns snabba lösningar och att vi som människor vågar se nya möjligheter och hitta nya vägar för att bibehålla ett sunt tänkande.

Världen runt oss kan se otrygg ut men att stötta varandra och göra vad vi kan för att stödja de som behöver störst trygghet och kärlek just nu hoppas jag bara skall bygga nya broar för mänsklighet och att det manifesteras i att vårt samhälle skall bli bättre.

Troligtvis ett av de största äventyr jag gjort och evigt tacksam för möjligheten.

Sommarkramar, Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ann Wilson ambassadör GLYC

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 52 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 16 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Ann Wilson ambassadör GLYC

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This