Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

Balans och sommarkänslor

Hitta balans under en stressig vår har varit utmanande men också lärt mig vikten av att vara följsam. Många gånger tänkte jag att anpassa mig till olika situationer men det klingar uppoffring att tänka så, jag valde ordet följsam för att känna att jag liksom ville följa nya tiden och nya förutsättningarna. Långa bilresor då flyg inte riktigt fungerade för helgarbete gjorde att 3 dagar i veckan försvann ur schemat och det blev så klart lite extra stress i vardagen.

Jag älskar att vara spontan och även min familj men med ett tight schema får man bli mer planerad och disciplinerad. Det är såklart ett plus när det är mycket men kan också va lite mentalt tufft att börja alla dagar i veckan med att se vart man skall va på dagens timmar.

Jag fick dock pusslet att gå ihop och nu blir det lite lång ledigt, visst känns det lite extra bra när man landat i en lyckad vår säsong och man känner det som lite belöning! Första träningsresan sedan pandemins start är genomförd och denna gång med just de vi värnat mest om under Seniorerna. Att jobba med träning och dans är fantastiskt i alla åldrar och alla åldersgrupper har sin charm. Detta 60+ gäng va så tacksamma för att få komma tillbaka till gemenskap och träning att man blev helt rörd av allas engagemang och livskraft.

Wilson pratar hälsa 

Min egen talkshow (som stolt ambassadör för GLYC) har vi fortsatt utveckla och tagit steget vidare och i sommar släpper vi intervjuer med Tina Nordström, Jonas Björkman och Kristin Kaspersen. Att få lyssna och delge deras väg genom livet, deras motivation och hur de hanterat fallgropar kommer att inspirera er alla. Jag är så djupt tacksam för att få ta del och dela erfarenheten av livet med tittare och lyssnare. 

Tack OCTEAN för ert engagemang i mänsklig utveckling på alla plan! Ni hittar alla avsnitt här!

Under våren har återhämtning med GLYC Active i träning varit till stor hjälp och jag bygger upp kroppen för bästa förutsättningar framåt med GLYC Boost.

 Kosttillskott bidrar till mitt välmående och är en STOR del men tillsammans med bra mat och sömn är det som med allt annat i livet teamwork funkar bäst!!

Ha en strålande sommar!!!

Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This