Välj sida

Gästbloggare

Ann Wilson

ann wilson glyc

Ansvar, anpassning och en massa nytänk

Våren 2020 har handlat om att vara innovativ i företagandet, ta ansvar i anställning och vara anpassningsbar i nya omständigheter.

Älskar våren av många anledningar!
Mycket resor med jobb till vår vackra huvudstad, skolavslutning för sonen (årsk 9) och danselever avslutar säsongen med en årlig medaljtest, men bäst av allt är båtliv och havet med nära och kära.

Denna våren har varit olik många andra men den har fått mig att vara mer observant på att bygga min feelgood känsla och styrka både fysiskt och mentalt. Glyc Sharp har absolut varit med och hjälpt med focus i tuffa beslut och vid pressade situationer. Ett kosttillskott som jag upplevt efter år av panikångest fått mig att känna mer harmoni och balans i min vardag.

En kombination av träning, bra kost och kosttillskott Glyc Boost är med att bygga den trygga plattform jag vill ha i vardagen. Alla jobb har varit osäkra och vänners närvaro varit borta så detta påverkar oss alla på djupet. Att hitta former/tillvägagångssätt som bidrar till ett aktivt, positivt liv och en meningsfylld vardag är väsentligt i dessa tider.

Mina föräldrar ser jag över facetime, de spelar schack och kort för att fördriva tiden och de älskar sina stunder vid matbeställning till mig eller min syster. Planering och välgjorda val i vardagen kan man säga! Ha ha

Life is what we make it!

Ord jag lärt, och det är just så vi måste leva nu! Se de man älskar på de sätt man kan, och våga leva!
Bryt inte mot några rekommendationer men sluta inte drömma och njuta av det lilla i livet.


Jag önskar en fortsatt fin sommar så ses vi kanske på havet!!

Må väl, Ann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Gästbloggare: Ann Wilson

Aktuell som ny ambassadör för Octean och varumärket GLYC.

Namn: Ann Wilson
Ålder: 54 år
Bor: På Råå, Helsingborg
Familj: Sonen Tom 18 år

Sex svenska mästerskapstitlar, vunnit sju australiensiska mästerskap, flerfaldig finalist i både europa- och världsmästerskap.

Driver bland annat Ann Wilson Dance and Fitness Academy, är jurymedlem i ett populärt dansprogram, föreläser och designar smycken.

Att ha ett eget tv-program där gäster bjuds in och berättar sina livshistorier.

Ha kul och njut av livet, sluta älta och sätt inte upp för höga förväntningar på dig själv. Det ska finnas ett flow av energi och kraft i livet och det kan du inte få om du hela tiden känner att du inte uppnår dina förväntningar på dig själv.

Alla inlägg från Ann:

Pin It on Pinterest

Share This